Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "2023, Hak, Hukuk, Adaletin Egemen Olacağı, Sevgi ve Barış Yılı Olsun" - Son Dakika
Yerel

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "2023, Hak, Hukuk, Adaletin Egemen Olacağı, Sevgi ve Barış Yılı Olsun"

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "2023, Hak, Hukuk, Adaletin Egemen Olacağı, Sevgi ve Barış Yılı Olsun"

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2023’ün, hak, hukuk ve adaletin egemen olacağı; sevgi ve barış dolu bir yıl olmasını dileyerek, Çankayalılar'ın ve tüm yurttaşların yeni yılını kutladı.

30.12.2022 09:50  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2023'ün, hak, hukuk ve adaletin egemen olacağı; sevgi ve barış dolu bir yıl olmasını dileyerek, Çankayalılar'ın ve tüm yurttaşların yeni yılını kutladı.

Başkan Alper Taşdelen, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Taşdelen, mesajında şunları kaydetti:

"Çankaya ilçemizin değerli yurttaşları. Tüm ulusça çok zor günlerden geçiyoruz. Yoksulluk ve yokluğun arttığı, hukuksuzluğun ve adaletsizliğin giderek yaygınlaştığı bir dönemde var gücümüzle hizmetlerimizi aksatmadan yerine getirmenin büyük çabası içindeyiz.

Eşsiz Atatürk'ün ilçesi Çankaya'mızın çağdaş gelişimini daha da yüceltmek, belediye hizmetlerinin tüm yurttaşlarımıza hiçbir ayırım gözetmeksizin, hak ve adalet temelli ulaştırılmasını sağlamak en temel ve vazgeçilmez görevimizdir.

Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde bizlere güvenlerini esirgemeyen Sevgili Çankayalılar'a, Değerli Meclis Üyelerimize ve her kademedeki belediye çalışanlarımıza içten teşekkürlerimi sunarım.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutlayacağımız 2023 yılında da ilim ve fen ilkelerini kapsayan medeniyetin ışığıyla Atatürk devrimlerinin kesintiye uğratılmasına izin vermeden çalışmaya devam edeceğiz.

Hizmetlerimizle Türkiye'ye örnek bir belediye olmayı sürdüreceğiz. İnsanların yaşam kalitesini yükseltmeye, 'önce insan' diyerek, hayatın her alanında vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz.

Yeni bir yıla girerken milletimizin önünde çözülmesini beklediği pek çok sorun vardır. Ancak, umutsuzluğa da gerek yoktur. Çözüm vardır. Yeter ki liyakatli kadrolar göreve gelsin.

Büyük coşku ve umutlarla karşıladığımız 2023 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen, sevgi ve barış dolu bir yıl olacağı inancıyla Sevgili Çankayalılar'a ve tüm vatandaşlarıma en içten sevgi ve saygılarımı sunarım."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: '2023, Hak, Hukuk, Adaletin Egemen Olacağı, Sevgi ve Barış Yılı Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement