Çaycuma Diyanet-Sen'den İlçe Müftüsü Keskin'eziyaret - Son Dakika
Yerel

Çaycuma Diyanet-Sen'den İlçe Müftüsü Keskin'eziyaret

Çaycuma Diyanet-Sen\'den İlçe Müftüsü Keskin\'eziyaret

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği Kenan Tunç Başkanlığındaki Yönetim Kurulu İlçe Müftüsü Ömer Keskin’i makamında ziyaret ettiği belirtildi.

13.02.2014 16:46

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği Kenan Tunç Başkanlığındaki Yönetim Kurulu İlçe Müftüsü Ömer Keskin'i makamında ziyaret ettiği belirtildi.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı yetkili sendika Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliğinin Kenan Tunç Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Çaycuma Müftüsü Ömer Keskin'i makamında ziyaret etti. Diyanet-Sen'in yeni yönetim kurulu ile yapılan bu ilk ziyaret oldukça verimli geçtiği bildirildi. Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç ziyarette yaptığı konuşmada: " Yeni oluşan yönetim kurulumuzla birlikte siz değerli müftümüze bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Bizler Memur-Sen ailesinin yaptığı hizmetler karşılığında her geçen gün sayısı artan bir sendikayız. Aynı zamanda bizler Diyanet ailesinin birer ferdiyiz. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da başta çok değerli Diyanet mensubu kardeşlerimiz olmak üzere, içinde yaşadığımız toplum için daha güzel faaliyetlerde bulunmak istiyoruz. Bu azim ve kararlılıkla yola çıktık. Hayır, dualarınızı almak ve bir nezaket ziyaretinde bulunmak için sizleri ziyarete geldik. Bizlere göstermiş olduğunuz sıcak ilgi ve nezaketinizden dolayı Diyanet-Sen olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz"dedi. Çaycuma Müftüsü Ömer Keskin de Kenan Tunç başkanlığındaki Diyanet-Sen yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Müftü Keskin; "Başta Kenan Tunç hocamız olmak üzere sizin gibi birbirinden değerli güzel kardeşlerimizin diyanet ailemizde zaten mevcut olan birlik ve beraberliğimize güzel katkılarda bulunacağınıza olan inancımız tamdır. Diyanet-Sen yönetimine seçilmenizden dolayı sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Rabbim hayırlara vesile eylesin" dedi.

Çaycuma Diyanet-Sen'in ziyaret programı İlçe Müftüsü Ömer Keskin'le çeşitli konularda yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma Diyanet-Sen'den İlçe Müftüsü Keskin'eziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement