Çaycuma Karapınar İlköğretim Okulu Hentbolde 4. Kez Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Çaycuma Karapınar İlköğretim Okulu Hentbolde 4. Kez Şampiyonu Oldu

Çaycuma Karapınar İlköğretim Okulu Hentbolde 4. Kez Şampiyonu Oldu

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde bulunan Karapınar İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, Hentbol Şampiyonası maçında 4.kez il şampiyonu oldu.

12.03.2012 16:46

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde bulunan Karapınar İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, Hentbol Şampiyonası maçında 4. kez il şampiyonu oldu.

Zonguldak İl Milli Eğitim ve Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Okulları Arası Yıldız Kızlar Hentbol Şampiyonası son maçında, Devrek Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu'nu 14-12 mağlup eden Çaycuma Karapınar İlköğretim Okulu 4. kez Zonguldak İl Şampiyonu oldu ve Zonguldak'ı Türkiye Şampiyonası Bölge Finallerinde temsil etmeye hak kazandı. Can Polat Pamay Spor Salonu'nda yapılan grubun son müsabakasında maçın ilk saniyesinden son saniyesine kadar çekişme içinde geçen mücadelenin ilk devresi 7-7 biten bu zor müsabakadan da Karapınar İlköğretim Okulu 14-12 üstün ayrıldı. Çaycuma Karapınar İlköğretim Okulu üst üste 4. kez Zonguldak Şampiyonluğu'na uzanarak uzun yıllar kırılması zor olan bir rekora imza attı. Büyük çekişme içerisinde geçen Şampiyonada 4 müsabaka yapan Karapınar İlköğretim Okulu sırasıyla Kozlu Kocatepe İlköğretim Okulu, Çaycuma kayıkçılar İlköğretim Okulu, Çaycuma Perşembe Şehit. Astsubay Salim Uçar İlköğretim Okulu ve Devrek Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu ile karşılaştı ve bütün müsabakaları kazanarak şampiyon oldu. Turnuvada 2.'liği Devrek Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu alırken, 3.'lüğü Çaycuma Kayıkçılar İlköğretim Okulu 4. ise, Çaycuma Perşembe Şehit Astsubay Salim Uçar İlköğretim Okulu oldu. Dereceye giren okullara ödülleri, müsabakaların sonunda İl Gençlik Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Duyar, Beden Eğitimi İl Koordinatörü ve Okul Müdürlerinin katılımıyla verildi. Beden eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk, 6 yıldır hentbol ile ilgili çalışma yaptıklarını ve son 4 yıldır üst üste şampiyon olarak çalışmalarının meyvesini aldıklarını söyledi. Hentbolun okulda bir kültür olarak yerleştiğini ve Çaycuma Karapınar İlköğretim Okulu'nun hentbolda özellikle kızlar kategorisinde Zonguldak'ın en önemli okullarından biri olduğunu artık herkesin kabul ettiğini söyledi. Öztürk, çalışmalara 4.sınıftan itibaren başladıklarını, sistemli bir şekilde çalıştıklarını ve bununda başarıyı getirdiğini söyledi. Takımı hiçbir maçında yalnız bırakmayan ve tüm ihtiyaçlarını eksiksiz gidermek için elinden geleni yapan Okul Müdürü Ahmet İşkesen'e takıma destek veren öğretmenler ve öğrencilere de teşekkür eden Ergin Öztürk, bundan sonra takım olarak amaçlarının Zonguldak'ı Bölge Finallerinde en iyi şekilde temsil ederek, Türkiye Şampiyonasına katılmak ve bu yıl Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına kalmak istediklerini söyledi. Grup, yarı final ve final maçlarında hiç yenilgi yüzü görmeden Zonguldak Şampiyonu olan Çaycuma Karapınar İlköğretim Okulu, Grup (Bölge) Hentbol Şampiyonası'nda Zonguldak'ı temsil edecek. Okul Müdürü Ahmet İşkesen, "4 yıl boyunca hiç mağlubiyet almadan, yenilgisiz şampiyon olan kızlarımızı ve beden eğitimi öğretmenimizi bu büyük başarılarından dolayı yürekten kutluyor, 4 yıl üst üste böyle bir başarıyı yakalayarak ilçemize ve beldemize yaşattıkları mutluluk için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma Karapınar İlköğretim Okulu Hentbolde 4. Kez Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement