Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu'na Kars Valiliği Plaket Verdi - Son Dakika
Yerel

Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu'na Kars Valiliği Plaket Verdi

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na Kars Valiliğince plaket verildiği belirtildi.

10.01.2012 10:00

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na Kars Valiliğince plaket verildiği belirtildi.

ÇAYKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, ÇAYKUR'un gezici tanıtım, reklam ve ikram tırının Sarıkamış şehitleri için her yıl düzenlenen "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" anma programlarının gerçekleştirildiği Sarıkamış Beden Eğitimi Yüksek Okulu ve Sarıkamış şehitlik Anıtı'nda bölge halkına ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden gelen ziyaretçilere 3 gün boyunca siyah ve yeşil organik çay ikram ettiği belirtildi.

ÇAYKUR'un yaptığı hizmetlerden dolayı Kars Valisi Ahmet Kara tarafından, ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu'na plaket verildiği ifade edilen açıklamada, Sütlüoğlu'nun şunları söylediği kaydedildi:

"Sarıkamış şehitlerimiz bizim için çok kıymetli ve bir o kadar da çok önemlidir. Atalarımız, Anadolu'nun her tarafından, hatta şu anda topraklarımız içerisinde bulunmayan yerlerden bile sırtında hiçbir şeyi olmadan aç olarak, binlerce kilometre yolu yürüyerek geldiler. Yaptıklarını ve yapmak istediklerini çok iyi biliyorlardı ki, burada şahadet şerbetini içtiler. Kars Valiliğimizin şahsıma takdim ettiği plaket için valimize teşekkür ediyorum."

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu'na Kars Valiliği Plaket Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement