Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Aydın: "İkinci Yarı, İlk Yarıdan Çok Daha İyi Olmak Zorundayız" - Son Dakika
Yerel

Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Aydın: "İkinci Yarı, İlk Yarıdan Çok Daha İyi Olmak Zorundayız"

Bank Asya 1.ligde averajla ikinci sırada bulunan Çaykur Rizespor'da futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, ikinci yarı ilk yarıdan çok daha iyi olmak zorunda olduklarını söyledi.

03.01.2012 14:20

Bank Asya 1. ligde averajla ikinci sırada bulunan Çaykur Rizespor'da futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, ikinci yarı ilk yarıdan çok daha iyi olmak zorunda olduklarını söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarıların her zaman ilk yarıdan çok daha zor geçtiğini belirterek, "Bunu bilerek ikinci yarı hazırlıklarımızı Antalya'da sürdürüyoruz. Yabancı futbolcularımızın da katılması ile tam kadro kamptayız. Eyüpspor ile 7 Ocak tarihinde hazırlık maçı yapacağız. Ardından 10 Ocak'ta Türkiye Kupası maçı için Rize'ye döneceğiz" dedi.

Ligin ikinci yarısında takımlar arasında dengenin değişeceğini ifade eden Aydın, "Takımlar eksikliklerini gidererek ikinci yarıda çok daha farklı görüntü çizecektir. Hava şartları ve telafisi olmayan maçların artması her takımın işini zorlaştıracak. İkinci yarı ilk yarıdan çok daha iyi olmak zorundayız. Bunu bilerek çalışmalarımızı yürütüyoruz" diye konuştu.

-İlyas Çakmak takımda kaldı-

Aydın, sözleşmeli oyuncuları olan İlyas Çakmak'a devre arasında kiralık olarak başka takımla görüşmesi için izin verdiklerini hatırlatarak, "İlyas'ın ilk yarıda fazla forma şansı bulamadığı için başka takımlarda kiralık olarak forma giyebileceğini kararlaştırmıştık. Ancak yaptığımız görüşmelerde İlyas'ın takımla olmasına karar verdik. Kendisi kampa katıldı" dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ve devre arasında hazır oyuncu bulmanın zor olduğunu belirten Aydın, transferde çok dikkatli davrandıklarını sözlerine ekledi.

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Aydın: 'İkinci Yarı, İlk Yarıdan Çok Daha İyi Olmak Zorundayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement