Ceyhan'da "Seçime Hazırlık" Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ceyhan'da "Seçime Hazırlık" Toplantısı Yapıldı

Ceyhan\'da "Seçime Hazırlık" Toplantısı Yapıldı

Ceyhan ilçesinde siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarına yönelik, "Seçime Hazırlık" toplantısı düzenlendi.

20.02.2014 16:55

Ceyhan ilçesinde siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarına yönelik, "Seçime Hazırlık" toplantısı düzenlendi.

Ceyhan Kaymakamlığı tarafından Öğretmen Evi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Gürbüz Karakuş, İlçe Seçim Kurulu'nun belirlediği seçim takvimi yönetmenliklerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verdi.

Seçimlerin huzurlu bir ortamda yapılması için çalıştıklarını belirten Karakuş şöyle konuştu;

" Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği yönetmenliklere tüm partilerin uymasıyla örnek bir ilçe olmak istiyoruz. Yerel seçimler için artık geriye sayım başladı. İlçemizde seçimin, huzurlu, istikrarlı, barış ortamında geçmesi için tüm siyasi partilerimizin gerekli hassasiyeti göstereceğine olan inancım tamdır. Biz tüm adaylara ve partilere karşı eşit mesafedeyiz. İlçemizde demokratik kurallara uygun, seçim kampanyası yapılmasının doğru olacağını ve sizlerin de yol haritanızı buna göre çizeceğinizi biliyorum. Bizler de emniyet, jandarma ve muhtarların desteğiyle bu sürecin sorunsuz şekilde tamamlanması için yardımcı olacağız. Yerel seçimlerin tüm vatanımıza, milletimize ve Ceyhan'ımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Tüm siyasi partilerimizin başkan adaylarına seçim yarışında başarılar dilerim."

Konuşmaların ardından, siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarına İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanan slayt eşliğinde seçim takviminde uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verildi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ceyhan'da 'Seçime Hazırlık' Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement