Chp; Bayındır'da "Totuk", Tire'de "Çiçek" Dedi - Son Dakika
Yerel

Chp; Bayındır'da "Totuk", Tire'de "Çiçek" Dedi

Chp; Bayındır\'da "Totuk", Tire\'de "Çiçek" Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi, 30 Mart 2014 yerel seçimlerine doğru, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ardından ilçe adaylarını da belirlemeye devam ederken, iki ilçede adaylar kesinleşti.

23.12.2013 12:35

Cumhuriyet Halk Partisi, 30 Mart 2014 yerel seçimlerine doğru, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ardından ilçe adaylarını da belirlemeye devam ederken, iki ilçede adaylar kesinleşti. Anamuhalefet partisi AK Parti'nin iktidar olduğu Bayındır'da emekli vali yardımcısı Ardahan Totuk ile Tire'de ise CHP'ye geçen eski Demokrat Partili Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ile sandığa gidecek. Diğer 28 ilçenin adaylarının da belirlendiği ancak önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi.

TOTUK VE ÇİÇEK ÇOK MUTLU

Seçim çalışmaları için Bayındır'da bulunan CHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Ardahan Totuk, "Resmi olarak açıklanmadı, ama beni arayıp aday olarak seçildiğimi bildirdiler. Memleketimize ve partimize hayırlı olsun. Şimdi var gücümüzle Bayındır'ı AKP'den almak ve kalkındırmak için çalışacağız. Beni bağırlarına basan Bayındırlı hemşehrilerimin sandıkta da utandırmayacaklarına inanıyorum" dedi.

CHP Adayı ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ise, ilçesine hizmet etmeye devam edeceğini ifade ederek, "CHP bana kucak açtı, yeniden aday olduğum için hemşehrilerim adına sevinçliyim. Bana güvenenleri utandırmayacağım. Hemşehrilerimin de bana, dolayısıyla CHP'ye teveccühleri yolunda oy kullanacaklarına eminim. Yolumuz açık olsun" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chp; Bayındır'da 'Totuk', Tire'de 'Çiçek' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement