CHP Belediye Başkan Adayı Bakır, 'Vatandaş Odaklı' Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

CHP Belediye Başkan Adayı Bakır, 'Vatandaş Odaklı' Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Belediye Başkan Adayı Bakır, \'Vatandaş Odaklı\' Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, 'vatandaş odaklı' seçim çalışmalarını sürdürüyor.

05.01.2014 16:53

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, 'vatandaş odaklı' seçim çalışmalarını sürdürüyor.

CHP İl Başkanı Bilal Doğan ve Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, esnafları ziyaret etti. Taziyelere giden Zeynal Bakar, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de görüşmeler yapmaya devam ediyor. Belirli bir program dahilinde ziyaret ve temaslarını sürdüren Zeynal Bakır'a vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Esnafla tek tek tokalaşan ve onların sorunlarını dinleyerek, onlara yerel yönetimler ile ilgili projelerinden bahseden Zeynal Bakır, daha modern ve yaşanılır bir kent için belediye başkanlığı görevine talip olduğunu söyledi.

Zeynal Bakır, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'nin gülen taraf olacağını, bunu ziyaretlerde gördüklerini belirterek, kendilerinin hizmet için bu göreve talip olduklarını söyledi.

Adıyaman'ın hak ettiği şekilde yönetilmesi ile her türlü güzelliği hak eden vatandaşlara bunu yaşatmak için var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan Zeynal Bakır, "Bu kentin insanları birlik ve beraberlik içerisinde tüm renkleriyle bir arada yaşamayı bilen nadide insanlardan oluşuyor. Bu güzel insanlara hizmet edebilmek bizim için onurdur. Memleketimiz için yapılacak en küçük hizmette dahi katkımızın olması bizleri gururlandırır. Bu düşünceyle yerel yönetime talibim. Vatandaşlarımızın sıcak ve yoğun ilgisini görmek beni son derece mutlu ediyor" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Belediye Başkan Adayı Bakır, 'Vatandaş Odaklı' Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement