CHP'den Hastane İnşaatı Kapısında Basın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP'den Hastane İnşaatı Kapısında Basın Açıklaması

CHP\'den Hastane İnşaatı Kapısında Basın Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu, hastane sorununun çözümü için AK Parti Düzce milletvekillerinin sorumluluk alması gerektiğini savundu.

20.03.2013 15:47

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu, hastane sorununun çözümü için AK Parti Düzce milletvekillerinin sorumluluk alması gerektiğini savundu. Karslıoğlu 300 yataklı devlet hastanesi inşaatı önünde bir basın açıklaması yaptı.

Prefabrik hastanenin ömrünü doldurduğunu kaydeden Karslıoğlu "Düzce'de yılan hikayesine dönen bir hastane sorunumuz var. Biliyorsunuz 1999 depreminde Düzce'de hastanelerimiz yıkıldı. O günün hükümeti acil olarak prefabrik hastaneler yaptı. O zaman sigorta ile devlet hastaneleri ayrıydı. Sigorta için 1,5 yıl içerisinde 125 yataklı 5 yıldızlı otel gibi bir bölüm hastanesi yapıldı. 2002 yılı seçimlerinde AK Parti iktidara geldi. O günden bu güne Düzce hastanesiz. Acilde insanlara sandalyelerin üzerinde serum takılıp evlerine gönderiliyor. Prefabrik hastane de ömrünü doldurmuş durumda. Fiziki şartlar son derece kötü. Biz Düzce'nin üç milletvekili çıkarttığı AK Parti'den iyi hizmet alacağını düşündük" dedi.

Karslıoğlu, Düzce milletvekillerinin sorumluluk alması gerektiğini vurgulayarak "11 senedir yapa yapa bu hastaneyi yapabildiler. Binanın yüzde 20'si yapılmış durumda. Ne zaman biteceği belli değil. Düzceli vatandaşlarımız artık düzgün bir hastanede tedavi görsün. Bunun için milletvekillerimiz bir an önce sorumluluk alarak, aldıkları oyların karşılığını versinler. Eğer suç müteahhitteyse müteahhidi değiştirsinler. İhale yasalarında bir sıkıntı varsa milletvekillerimiz ilk defa bir yasa teklifinde bulunsunlar" dedi.

Muncurlu hastanesine ulaşımın sıkıntılı olduğunu hatırlatan Karslıoğlu vatandaşın mağdur olduğunu ifade ederek "Düzce'nin okulları ve hastanesi prefabrik. Muncurlu hastanesine ulaşım sıkıntılı. Düzceli vatandaşlarımız mağdur. AK Parti siyaset akademisi kurdu. Burada vatandaştan nasıl oy toplanacağı öğretiliyor. Bir akademi daha kursunlar ve vatandaşa nasıl hizmet verileceğini öğrensinler" diye konuştu.

İşçilerin mağduriyetine de dikkat çeken Karslıoğlu "Bir de işçi arkadaşlarımız mağdur olduklarını söylüyorlar. İktidar partisi sorumluluğu sağa sola atmayı bıraksın artık taşın altına elini soksun. Milletvekili olmak sadece Ankara'ya gidip gelmek değildir. 11 sene geçti hiç bir sorun çözülmedi" dedi.

(AY)

20.03.2013 15: 26: 29

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den Hastane İnşaatı Kapısında Basın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement