CHP Edirne Milletvekili Değirmendereli: "İstanbul ve Ankara'ya CHP'nin Bayrağını Dikeceğiz" - Son Dakika
Yerel

CHP Edirne Milletvekili Değirmendereli: "İstanbul ve Ankara'ya CHP'nin Bayrağını Dikeceğiz"

CHP Edirne Milletvekili Değirmendereli: "İstanbul ve Ankara\'ya CHP\'nin Bayrağını Dikeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde partisinin ilçe binasında basın toplantısı düzenleyerek ön seçimin iptali konusunda açıklamalarda bulundu.

25.01.2014 16:00

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde partisinin ilçe binasında basın toplantısı düzenleyerek ön seçimin iptali konusunda açıklamalarda bulundu.

17 Aralık'ta gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonlarının büyük bir değişimin habercisi olduğunu öne süren Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, "Yolsuzluk olayları bu güne kadar Adalet ve Kalkınma Partisine destek olmuş ve oy vermiş olan vatandaşların desteğini çekmesiyle 30 Mart'ta büyük bir değişimin habercisidir. 23 Mayıs'tan bugüne kadar yüzde 25 devalüasyon oldu ve sürekli devalüasyon oluyor. Türk halkı bu olaylara tavrını 30 Mart'ta gösterecek, bunu net olarak görüyoruz. 30 Mart seçimlerinde İstanbul ve Ankara'ya Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını dikeceğiz" dedi.

Süloğlu, Lalapaşa ve Subaşı'nda eğilim yoklamaları yapıldığını anımsatan Değirmendereli, "Amacımız hem halkın hem de partililerin istediklerine en iyi şekilde karşılık verebilmek. Şuana kadar açıklanmayan adaylarımız önümüzdeki hafta açıklanacak. Bazı il ve ilçeler CHP Genel Merkezine eğilim yoklamasının iptal olmasını ve adayları partinin seçmesi konusunda başvurularda bulundu. Genel Merkez de adayların ister eğilim yoklaması isterse örgütün kararıyla seçilmesini istedi. Zorunlu olarak eğilim yoklaması durumu olmayan il ve ilçe başkanlıkları diledikleri takdirde eğilim yoklaması yaparak Meclis Üyelerini seçebilecekler" ifadelerini kaydetti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Edirne Milletvekili Değirmendereli: 'İstanbul ve Ankara'ya CHP'nin Bayrağını Dikeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement