CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Bektaşoğlu'ndan "Giresunluluk Bilinci ile Siyaset" Çağrısı - Son Dakika
Yerel

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Bektaşoğlu'ndan "Giresunluluk Bilinci ile Siyaset" Çağrısı

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Bektaşoğlu\'ndan "Giresunluluk Bilinci ile Siyaset" Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez ilçe Başkanı Burak Bektaşoğlu bugün kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi.

20.11.2012 13:47

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez ilçe Başkanı Burak Bektaşoğlu bugün kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi.

Belediyenin çalışmaları ve Giresun'da yapılması planlanan bazı projeler hakkında açıklamalarda bulunan Bektaşoğlu, herkesi Giresun için çalışmaya davet ederek "Kent nüfusumuzun 100 bin sınırını geçmesini sağladık. Hal pazarı, yeni İtfaiye binası, yeni kent meydanı ve asfaltlama gibi birçok konuda önemli işler yaptık" dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi'nin "Katı Atık Birliği Başkanı'nın Vali değil Belediye Başkanı olması gerekir" sözlerine de değinen Bektaşoğlu, "Şehrin mülki idari amiri validir. Doğal olarak kentimizin ortak sorunu olan çöp problemi ile ilgili olarak kurulan katı atık birliğimizin Başkanı da sayın validir. Başkan vekili ise Belediye Başkanımız Kerim Aksu'dur. Bu sorun sadece Giresun merkezde varmış gibi göstermek gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Bir önceki AK Partili Belediye Başkanı Hurşit Yüksel bile iktidar partisi belediye başkanı iken çöp sorunu konusunda engellendiğini söylüyor, biz muhalefet olarak engellenmemiz oldukça normal" diye konuştu.

"Dolgu alanlarının Giresun Belediyesi'nden alınması Giresun halkının cezalandırılmasından başka bir şey değildir" diyen Burak Bektaşoğlu, "Trabzon Akyazı'da dolgu alanına adeta şehir kuranlar Giresun'da belediyemizin projesi ve kaynakları dahi hazır olan dolgu alanlarının kullanımının ısrarla engellenmesi oldukça manidardır. Giresun'un sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir önerimiz var. Tirebolu'ya kadar gelmesi planlanan Demiryolu'nun Giresun ve Ordu limanlarının gelişimine katkı sağlayacağı düşüncesiyle bu Demiryolu hattının Samsun'a kadar bağlanmasını öneriyoruz. Buradan tekrar vurgulamak istiyorum en baştan bu yana sloganımız olan 'Giresunluluk Bilinci ile Siyaset' anlayışımızdan ödün vermeden, yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Bektaşoğlu'ndan 'Giresunluluk Bilinci ile Siyaset' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement