CHP'li Baydar Koçarlı ve Germencik'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Baydar Koçarlı ve Germencik'i Ziyaret Etti

CHP\'li Baydar Koçarlı ve Germencik\'i Ziyaret Etti

CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr.Metin Lütfi Baydar, Ramazan Ayı programı kapsamında Koçarlı ve Germencik ilçelerini ziyaret etti.

20.07.2013 14:29

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Ramazan Ayı programı kapsamında Koçarlı ve Germencik ilçelerini ziyaret etti.

CHP Koçarlı İlçe Başkanı Mehmet Değirmenci, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen ve Yeniköy Belediye Başkanı Erdal Arasan ile köy ziyaretlerinde bulunan Baydar, yurttaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözümün adresi olarak CHP iktidarını gösterdi. Öncelikle 2014 yerel seçimlerinde CHP'nin Aydın'daki tüm ilçeleri ve Büyükşehir Belediyesini alacağını söyleyen Milletvekili Baydar, 2015 Genel Seçimlerinde de CHP iktidarı ile Türkiye'ye güneşin yeniden doğacağını belirtti.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Ramazan programı kapsamında dördüncü ziyaretini 19 Temmuz 2013 Cuma günü Germencik ilçesine gerçekleştirdi. CHP Aydın İl yöneticileri, CHP Germencik İlçe Başkanı Recai Yılmaz ve Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu ile Ortaklar Beldesini ve Kızılcapınar Köyünü ziyaret eden Milletvekili Baydar, vatandaşlarla sohbet etti.

İktidarı eleştiren Baydar, "Hatırlarsanız Başbakan Anayasa çalışmalarında bizim için uzlaşırsak uzlaşırız, uzlaşamazsak biz kendimiz yaparız Anayasayı diyordu. Ne oldu da şimdi hazır uzlaşılan 48 maddeyi bir an önce meclisten geçirelim demeye başladı? Çünkü Meclis Başkanlığı seçiminde BDP'nin desteğini alarak yeterli olan sayıya zor ulaştı ve Anayasayı yapamayacağını anladı. AKP gurubunda fireler başladı. Şimdi ne koparırsak kar politikasını gütmeye başladı. Bu yüzden Başbakan'ın süngüsü düştü arkadaşlar" dedi.

Ülkenin gündemini bir hayli meşgul eden Gezi Parkı Protestoları için "Bu bir halk hareketidir" diyen Baydar "Kedine biat etmesini istediğin bir gençlik oluşturmaya çalışırsan, özgürlükleri kısıtlarsan, İsmet İnönü'ye ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatırsan, gözünde şefkat değil de hep Dolar işareti olursa bu halk seni aşağıya indirir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Baydar Koçarlı ve Germencik'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement