CHP'li Erkut, Nazilli Protokolünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Erkut, Nazilli Protokolünü Ziyaret Etti

CHP\'li Erkut, Nazilli Protokolünü Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut’un yerel seçim çalışmaları devam ediyor.

22.01.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut'un yerel seçim çalışmaları devam ediyor.

CHP'li Erkut, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya ve Nazilli Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy'u makamlarında ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında, AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar'la da parti binasında buluşan CHP'li Erkut, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin Nazilli'ye yakışır bir şekilde sonlandırılması temennisinde bulundu.

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, protokol ziyaretlerine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur'u makamında ziyaret ederek başladı. Erkut'a, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır ile ilçe yönetim kurulu üyeleri Nezahat İçer ve Şerife Özkan eşlik etti. Kaymakam Okur, CHP'li Erkut'a seçim çalışmalarında başarılar diledi. CHP'li Erkut ise, Kaymakam Mehmet Okur'a projeleri hakkında kısa bilgilendirmede bulundu. Dr. Ferda Çağlar Erkut daha sonra sırasıyla Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya ve Nazilli Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy'u da makamlarında ziyaret etti.

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, son olarak AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar'la parti binasında buluştu. AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri tarafından parti binası girişinde karşılanan CHP'li Erkut'a, İlçe Başkanı Tacettin Pirinç ve Mustafa Acar tarafından çiçek takdim edildi. Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, "MHP sırasını savmıştır. Şimdi sıra bize geldi. Kendisini iyi anlatan aday kazansın, en önemlisi hoşgörü kazansın" dedi.

AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar ise, 2014 seçimlerinin bir hizmet yarışı olduğuna dikkat çekerek, CHP'li Erkut'a başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut ise "Hepimiz Nazilli'de yaşıyoruz. Benim gibi diğer başkan adaylarının da amacı Nazilli'ye hizmettir. Bundan kesinlikle kuşkum yok. Kararı 30 Mart günü Nazilli halkı verecek" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Erkut, Nazilli Protokolünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement