CHP'liler Sahaya İndi - Son Dakika
Yerel

CHP'liler Sahaya İndi

CHP\'liler Sahaya İndi

Edirne CHP Milletvekili Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt ve CHP’liler Saraçlar Caddesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

20.01.2014 17:29

Edirne CHP Milletvekili Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt ve CHP'liler Saraçlar Caddesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Saraçlar Caddesi'nde vatandaşla bir araya gelen Edirne CHP Milletvekili Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt Edirnelilerin yoğun ilgisiyle karşılaşırken, vatandaşlar "Başkan Hamdi Sedefçi" diye tezahüratta bulundu.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Saraçlar Caddesi'nde vatandaşlarla sohbet ederek, "Siz Edirnelilerin sevgisi karşısında mutlu oluyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığım destek ve güvenle sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim. 20 yıldır sizlerin desteği ile Edirne'mizde çok güzel başarılara imza attık ve bundan sonraki dönemde de sizlerden aldığımız güç ve destekle 5 yıl daha başarılara imza atmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'liler Sahaya İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement