CHP Mudanya İlçe Başkanı Rüştü Cozlan, AK Parti hükümeti döneminde Mudanyalıların hiçbir projeyi göremediğini iddia etti.
Cozlan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerinde söz verdikleri projeleri önem sırasına göre yaşama geçireceklerini söyleyen AK Parti yetkililerinin, iktidara geldikten sonra vaatlerini yapmak için bir adım bile atmadığını ileri sürdü.
Mudanya halkının oyalandığını iddia eden Cozlan, "(Güçlü iktidar ve büyükşehirle geliyoruz) sloganıyla söz vererek, mega projelerle 'Mudanya'nın kaderi değişecek' dediler. Hepsi hayal oldu. Mudanyalı hiçbir projeyi göremedi. Bu gidişle de göremeyecek. Sizler Mudanya halkını kandırdınız. Oyaladınız. Oyalamaya da devam ediyorsunuz" görüşünü savundu. - BURSA
Son Dakika › Yerel › CHP Mudanya İlçe Başkanı Cozlan Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.