CHP Ödemiş Teşkilatı Muhtarları Kahvaltıda Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

CHP Ödemiş Teşkilatı Muhtarları Kahvaltıda Buluşturdu

CHP Ödemiş Teşkilatı Muhtarları Kahvaltıda Buluşturdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Başkanlığı, ilçede 99 mahalle muhtarlarını düzenlediği kahvaltı programıyla bir araya getirdi.

28.10.2015 13:41

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Başkanlığı, ilçede 99 mahalle muhtarlarını düzenlediği kahvaltı programıyla bir araya getirdi.

CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı, ilçede mahalle muhtarlarına yönelik kahvaltı programı düzenledi. Programa, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi meclis üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Koordinatörü Cumhur Şener, CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve mahalle muhtarları katıldı.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, muhtarlara yönelik yaptığı konuşmada, "İzmir 1.bölgede 76 arkadaş arasında beni 2. yaptığınız için teşekkür ediyorum. Birinci bölgede de Ödemişli, Kirazlı, Beydağlı, Bayındırlı arkadaşlarımız yaşıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Birinci bölge diyor deniliyor ama ben İzmir milletvekiliyim sizlerinde vekiliyim. Ankara'da kapım her birinize her zaman açıktır. Aramızda CHP'li olmayan, MHP'li, AKP'li arkadaşlarımız da olabilir doğaldır.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez de, partisinin seçim bildirgesi hakkında bilgi verdi. Dönmez, "CHP olarak refaha tabana yayacak ekonomik bildirgelerimiz, gençlerimize, esnaflarımıza, üreticilerimize, işsizlerimize, memurumuza, sizlere yönelik birçok bildirgemiz var. Bu seçimde CHP'ye desteklerinizi bekliyoruz. Düzenlediğimiz kahvaltıya iştiraklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Ödemiş Teşkilatı Muhtarları Kahvaltıda Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement