CHP Sakarya Milletvekili Özkoç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Sakarya Milletvekili Özkoç Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, "Hem verdiğimiz sözlerin hem de sizlerin sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

25.01.2012 12:21

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, "Hem verdiğimiz sözlerin hem de sizlerin sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP heyeti Adapazarı'na bağlı İkizce, Müslim ve Çaltıcak köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Özkoç, vatandaşların sıkıntılarını Sakarya Valiliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesine ilettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Bölgenin asfalt sorunu 2012 programına alındı. Asfalt sorununuz bu yıl bitecek. Biz belediyenin bu sözünün takipçisi olacağız. Dere konusunda SASKİ Genel Müdürü ile görüştük. Yol kenarına gelen derenin kısımları kapanacak. Evlerinizin arkasına fosseptik çukuru yapıldığında buraya ücretsiz vidanjör göndererek temizleme işlemleri yapacaklar. Genel müdürümüz sulama konusunda da açıklama yaptı. Bu görevin aslen onlara ait olmadığını söyledi. Ancak köylünün, mahallelinin birliktelik oluşturması halinde su boruları ve motor dahil tüm tesisatı kuracaklarını ve sulamaya hazır hale getireceklerini bize bildirdi. Sadece sizlerden elektrik faturasını karşılamanızı istedi. Bize verilen bilgi bu. Biz de bunları sizlerle paylaşıyoruz. Biz ne demiştik- Sizlere hesap vereceğiz. Doğruları söyleyeceğiz. Bunu yapıyoruz. Hem verdiğimiz sözlerin hem de sizlerin sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz."

Daha sonra heyet, Subatağı ve Yassıgeçit köylerini ziyaret etti.

Ziyarete CHP İl Başkanı Yaşar Erdem ve Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ertan Demir de katıldı.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Sakarya Milletvekili Özkoç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement