CHP Sivas Milletvekili Özdemir'den Ticaret Borsası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Sivas Milletvekili Özdemir'den Ticaret Borsası'na Ziyaret

CHP Sivas Milletvekili Özdemir\'den Ticaret Borsası\'na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir ve CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.

17.06.2013 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir ve CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.

Ziyarette, CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Sivas Ticaret Borsası Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerinde bulunarak, "Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. İlimizin sorunlarının çözümü noktasında her zaman resmi kurumlarımızla ve meslek odalarımızla uyum içerisinde çalışmaktayız. Borsa organ seçimleri sonrasında tekrar seçilen başkan Abdulkadir Hastaoğlu, Meclis Başkanı İhsan Aksoy ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları kutluyor, Sivas'ımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sivas Ticaret Borsası olarak bundan öncesinde olduğu gibi Sivas'ın gelişmesinde, kalkınmasında ve sorunların çözümü noktasında yapılan çalışmalara katılarak her zaman resmi kurumlarımızla, siyasi partilerimizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla iyi ilişkiler içerisinde olmaya gayret göstermekteyiz. Sayın vekilimize ve il yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Sivas Milletvekili Özdemir'den Ticaret Borsası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement