CHP Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Olağan Genel Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Olağan Genel Kongresi Yapıldı

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları Olağan Genel Kongresi yapıldı.

13.12.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları Olağan Genel Kongresi yapıldı.

CHP Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Olağan Genel Kongresi'nde tek aday İhsan Kayhan, Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Kayhan, gençliğin her geçen gün artan sorunları olduğuna işaret ederek, ülkede uygulanan iç ve dış politikaların, insanları ve gençleri kutuplaştırdığını söyledi. Politikaların insanları yalnızlaştırarak, karanlığa sevk ettiğini aktaran Kayhan, "Ülke genelinde yaşanan bu politikaların yansımaları, yaşamın her alanında karşımıza öfke, nefret ve ötekileşme olarak çıkıyor. Bu politikaların yansıması olarak da toplumun en kırılgan kesimleri olan başta kadınlar ve gençler, en çok bedel ödeyen kesim olarak görülüyor" dedi.

12 Eylül darbesinde, 17 yaşında idam edilen Erdal Eren'i de anan Kayhan, "Sizlerden bu dönem için yetki istiyorum. Bu yetki gençliğin istek, talep ve mücadelesini daha yukarıya taşıma, örgütlülüğü ve parti bilincini daha geniş kitlelere taşıma yetkisidir. Bu yetki sizlerden alacağım en yüksek onur nişanesidir. Bu dönemde İlçe Yönetim Kurulumuz, İlçe Kadın Kollarımız ve biz gençler başta olmak üzere, partimizin tüm organlarıyla, eylem ve söylem birliği içinde olarak, partimizi iktidara taşıyacağımıza gönülden inanıyorum" ifadelerini kaydetti.

CHP Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, Rümeysa Şen, Şeyda Kuru, Tuğba Çelebi, Nesrin Çaylak, Berna Yetimler, Özge Borazan, Nazlıcan Çalışan, Süleyman Ferhan Battal, Mustafa Sarıtaş, Levent Tanagöz, Mahir Açıkgöz, Yaşar Şahin, Onur Morkan ve Berkay Üresin isimlerinden oluştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Olağan Genel Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement