Çilimli'de İhtiyaç Sahibi Ailelere Düve Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Çilimli'de İhtiyaç Sahibi Ailelere Düve Dağıtıldı

Çilimli\'de İhtiyaç Sahibi Ailelere Düve Dağıtıldı

Düzce'nin Çilimli ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 12 aileye 22 gebe düve düzenlenen törenle dağıtıldı.

11.04.2012 18:06

Düzce'nin Çilimli ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 12 aileye 22 gebe düve düzenlenen törenle dağıtıldı.

Çilimli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca karşılanan 12 aileye 22 adet gebe düve dağıtımı yapılan törenle hak sahiplerine teslim edildi.

İlçe Kaymakamı Volkan Barış Göçmez "Vatandaşlarımızın geçimlerini temin etmek, sürekli bir gelire sahip olarak kimseye muhtaç olmadan geçinmelerini sağlamaları için bu tür projeler çok faydalı. ve bu tür projelerimiz devam edecek. Proje kapsamında dağıtılan hayvanların hak sahiplerine hayırlı olsun" dedi.

Kaymakam Göçmez, Nisan ayı sonunda İlçede faaliyete geçecek olan "Yaşlı Bakım Projesi" hakkında bilgi vererek "Bu projeyle ilçemizde bakıma muhtaç yaşlılara hizmet verilecek. 5 personel istihdam edilecek. Bu personeller bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine kadar gidip, onların bakım ve temizlikleriyle yemek ihtiyaçları giderilecek Çilimli halkına hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kura ile gebe düveler hak sahiplerine dağıtıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çilimli'de İhtiyaç Sahibi Ailelere Düve Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement