Cizre'de 29 Ekim Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Cizre'de 29 Ekim Kutlaması

Cizre\'de 29 Ekim Kutlaması

Terör ve toplumsal olaylarla gündeme gelen Şırnak'ın Cizre ilçesinde cumhuriyetin kuruluşunun 90.yıl dönümü coşkuyla kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Türkiye de olduğu gibi Cizre'de de coşku içerisinde kutlandı.

29.10.2013 13:33

Terör ve toplumsal olaylarla gündeme gelen Şırnak'ın Cizre ilçesinde cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Türkiye de olduğu gibi Cizre'de de coşku içerisinde kutlandı. Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıl dönümünün coşku içerisinde kutlandığı Cizre'de bayram etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Cizre Kaymakamlığı'nın ilçe stadyumunda düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması, Kaymakam Şenol Koca, Garnizon Komutanı Oğuz Çiçek, Belediye Başkan Vekili Yusuf Dadak'ın, katılımcıların bayramını kutlamasıyla başladı. Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen bayram kutlamasında günün anlam ve önemi ile ilgili Kaymakam Şenol Koca'nın yaptığı kısa konuşmanın ardından, öğrenciler günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapıp şiirler okudu. Akabinde ise okullar resmi tören geçidi için tören alanındaki yerlerini aldı.

Öğrencilerin resmi geçit töreninden sonra tören alanına gelen askerler törene katılan vatandaşların büyük bir ilgisini çekerken bazı çocuklar ise askerlerle tempo tuttu.

Törene Kaymakam Şenol Koca, Belediye Başkan Vekili Yusuf Dadak, Garnizon Komutanı Oğuz Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Karahan, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Uz, İlçe Emniyet Müdürü Harun Taş, daire amirleri, kurum kuruluş müdürleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre'de 29 Ekim Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement