Çka, Ekoloji İzmir Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Çka, Ekoloji İzmir Fuarı'nda

Çka, Ekoloji İzmir Fuarı\'nda

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bu yıl 6.sı düzenlenen Türkiye’yi ulusal ve uluslararası alanda temsil eden tek sertifikalı organik ürünler fuarı olan Ekoloji İzmir Fuarı’na katıldı.

20.04.2015 14:59

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bu yıl 6.sı düzenlenen Türkiye'yi ulusal ve uluslararası alanda temsil eden tek sertifikalı organik ürünler fuarı olan Ekoloji İzmir Fuarı'na katıldı.

15-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen sadece organik ürünlerin sergilendiği fuarda Çukurova Kalkınma Ajansı'nın kiraladığı ve dekore ettiği standa Adana ve Mersin İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlükleriyle koordine hareket edilerek organik üretim gerçekleştiren tüm üreticiler davet edildi. Fuarda yumurta, narenciye, zeytinyağı, kurutulmuş sebze ve meyve gibi sektörlerden birçok firma katıldı.

Fuarda bölgede organik üretim gerçekleştiren ancak birbirlerini tanımayan üreticiler bir araya gelirken, firmaların tedarik, ihracat gibi bazı konularda birlikte hareket etmek üzere anlaşmaları sağlandı. Ayrıca üreticiler tarafından birçok firma ve tedarikçiyle satış sözleşmesi gerçekleştirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çka, Ekoloji İzmir Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement