ÇKA İlçe Paydaş Toplantılarıyla Yerel Sorunları Analiz Edecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

ÇKA İlçe Paydaş Toplantılarıyla Yerel Sorunları Analiz Edecek

05.10.2012 10:28  Güncelleme: 10:47

ÇKA, Adana ve Mersin'in 20 ilçesinden, paydaşların katılımlarıyla 9 - 18 Ekim tarihleri arasında ilçe paydaş toplantıları düzenleyecek.

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) "2014- 2018 Çukurova Bölge Planı" hazırlık çalışmaları çerçevesinde, Adana ve Mersin illerinin merkez ilçeler dışında kalan 20 ilçesinden paydaşların katılımlarıyla 9-18 Ekim tarihleri arasında ilçe paydaş toplantıları düzenleyecek.

Adana, Saimbeyli, Tarsus, Kozan, Ceyhan, Anamur, Mut ve Silifke olarak belirlenen 8 ayrı merkezde, belirtilen tarihler arasında düzenlenecek toplantılar kapsamında, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Tarsus, Çamlıyayla, Pozantı, Karaisalı, Karataş, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Ceyhan, Yumurtalık, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut, Gülnar, Silifke ve Erdemli'den katılımcılar fikir alışverişinde bulunacak.

İlçe paydaşların katılımıyla gerçekleşecek toplantılarda yerel sorunların analiz edilmesi ve geleceğe dönük stratejilerin belirlenmesi planlanıyor.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı Açıklaması - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ÇKA İlçe Paydaş Toplantılarıyla Yerel Sorunları Analiz Edecek - Son Dakika


Advertisement