Çoruh'a İkinci Rıhtım Yapımına Başlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çoruh'a İkinci Rıhtım Yapımına Başlandı

12.11.2012 17:20

Bayburt Belediyesi'nce Çarşı Köprüsü'nden başlayarak Belediye Köprüsü'ne kadar devam eden Çoruh rıhtımının karşısına ikinci rıhtım yapımına başlandı.

Bayburt Belediyesi'nce Çarşı Köprüsü'nden başlayarak Belediye Köprüsü'ne kadar devam eden Çoruh rıhtımının karşısına ikinci rıhtım yapımına başlandı.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, yaptığı açıklamada, Bayburt'un yüzünü Çoruh'a çevirmeye gayret edeceklerini söylediklerini belirterek, "Çay bahçeleri ve lokantaların yer aldığı kısmın bir benzerini, 1 Nolu Erzurum Caddesi tarafına yaparak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Yapılan planlar dahilinde ikinci rıhtımın temelini atmak üzere ekiplerin çalışmalara başladığını ifade eden Polat, "160 metre uzunluğunda ve dört metre genişliğinde olması planlanan rıhtımı, kış şartları etkin olmadan tamamlamayı ve hizmete hazır hale getirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Yayıncı: Asena Akçay - BAYBURT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çoruh'a İkinci Rıhtım Yapımına Başlandı - Son Dakika


Advertisement