Çorum'a 2 Milyon 785 Bin TL Yatırım Ödeneği - Son Dakika
Yerel

Çorum'a 2 Milyon 785 Bin TL Yatırım Ödeneği

Çorum\'a 2 Milyon 785 Bin TL Yatırım Ödeneği

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İl Özel İdaresince yapılan yatırımların hızla bitirilmesi amacıyla Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e iletilen talebin uygun bulunduğunu söyledi.

03.01.2014 17:58

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İl Özel İdaresince yapılan yatırımların hızla bitirilmesi amacıyla Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e iletilen talebin uygun bulunduğunu söyledi.

AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, İl Özel İdaresi yatırımlarının zamanında tamamlanması amacıyla ek ödenek olarak 2 Milyon 500 Bin TL'lik miktarın Çorum İl Özel İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildiğini ve ilgililerin bilgilendirildiğini belirterek, katkılarından dolayı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e teşekkür etti.

Uslu ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Bayat belediyesine yol süpürme aracı için 200 bin TL, Dodurga belediyesine çevre kirliliğinin giderilmesi projesine 85 bin TL yardım sağlandığını ifade etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum'a 2 Milyon 785 Bin TL Yatırım Ödeneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement