Çorum Valisi Nurullah Çakır Osmancık'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Çorum Valisi Nurullah Çakır Osmancık'ta İncelemelerde Bulundu

Çorum Valisi Nurullah Çakır Osmancık\'ta İncelemelerde Bulundu

Çorum Valisi Nurullah Çakır, Osmancık ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

02.05.2012 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Valisi Nurullah Çakır, Osmancık ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Çakır'a Osmancık ilçesindeki temaslarında Çorum Garnizon Komutanı J. Alb. Hakan Saraç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Garnizon Komutanı Levent Öztürk ve Belediye Başkanı Bekir Yazıcı eşlik etti.

İlk olarak Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 100 yataklı yeni devlet hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulunan Vali Çakır, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük'ten bilgi aldı. Şantiye yetkilileri ile de görüşen Çakır, yeni devlet hastanesinin bina ve çevre düzenlemesi projesini inceledi.

Yeni hastanenin Mayıs ayı içerisinde temel atma töreninin planlandığını dile getiren Vali Çakır; hastanenin yaklaşık 13 milyon TL'ye mal olacağını dile getirdi.

Hastanenin konumu itibari ile önemli bir yerde olduğunu dile getiren Çakır, "Sağlık kuruluşumuzun ana yol üzerinde olması memnuniyet verici. Sadece Osmancık'a değil diğer ilçelere ve köylerimize hizmet verebileceği gibi yol üzerinde tüm ihtiyaç duyabilecek her kesime ulaşılabileceğini düşünüyorum. Böyle güzel bir alanı tahsis etmiş olmasından dolayı da Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Çakır daha sonra ilçede faaliyet gösteren bir anaokulu ziyaret etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Valisi Nurullah Çakır Osmancık'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement