Çorumlu Gazilere Yönelik Kıbrıs Gezisi - Son Dakika
Yerel

Çorumlu Gazilere Yönelik Kıbrıs Gezisi

Çorum Kore Gazileri ve Kıbrıs Muharip Gazileri Derneği Başkanı Muharrem Gül, "Tarihi anılar gözümüzün önünde yeniden canlandı" dedi.

14.11.2012 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Kore Gazileri ve Kıbrıs Muharip Gazileri Derneği Başkanı Muharrem Gül, "Tarihi anılar gözümüzün önünde yeniden canlandı" dedi.

Çorumlu gazilerin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan'ın davetlisi olarak katıldıkları Kıbrıs programı tamamlandı.

Bir haftalık gezi programının ardından Çorum'a dönen gaziler, Kıbrıs Barış Harekatı'nın üzerinden geçen 38 yılın ardından kendilerine böyle bir imkanın sunulmasından dolayı Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan'a teşekkür ettiklerini belirtti.

Gaziler adına açıklama yapan Çorum Kore Gazileri ve Kıbrıs Muharip Gazileri Derneği Başkanı Muharrem Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 38 yıl aradan sonra tarihi bir buluşma yaşadıklarını belirterek, "Barış götürdüğümüz toprakları 38 yıl aradan sonra yeniden gördük. Tarihi anılar gözümüzün önünde yeniden canlandı. Bize bu güzel haftanın yaşatılması için hiçbir emeği esirgemeyen Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye, KKTC'de bizlerle yakından ilgilenen Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan'a ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Muhabir: Gazi Nogay

Yayıncı: İsmail Çimen - ÇORUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorumlu Gazilere Yönelik Kıbrıs Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement