Çtb'de Travel Turkey Fuarı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Çtb'de Travel Turkey Fuarı Hazırlıkları

Çtb\'de Travel Turkey Fuarı Hazırlıkları

05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek olan Travel Turkey Turizm fuarının onur konuğu ili Çanakkale, fuar hazırlıklarını geniş kapsamlı olarak yürütüyor.
950 m2'lik bir stand alanı ile Çanakkale'nin tüm turizm, tarım ve...

14.11.2013 10:26

05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek olan Travel Turkey Turizm fuarının onur konuğu ili Çanakkale, fuar hazırlıklarını geniş kapsamlı olarak yürütüyor.

950 m2'lik bir stand alanı ile Çanakkale'nin tüm turizm, tarım ve kültür değerlerinin tanıtılacağı fuarda Çanakkale Ticaret Borsası da Çanakkale'nin gıda ve tarımsal ürünlerinin tanıtımını ve tadım faaliyetlerini organize edecek. Bu çalışmalar kapsamında belediyelere bilgilendirme ziyareti yapan Çanakkale Ticaret Borsası yetkilileri, belediye başkanlarına hem bilgi verdiler, hem de fuara davet ettiler. Ziyarete Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya Üzen, Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, GMKA Çanakkale Koordinatörü Recai Başaran, Genel Sekreter Sevcan Elver, Borsa fuar ve organizasyon sorumluları Gözde Kartal ve Deniz Gezer katıldılar.

Heyet, Bozcaada Belediye Başkanı Mustafa Mutay, Geyikli Belediye Başkan yardımcısı Niyazi Tuncal, Ezine Belediye Başkanı Halil Büyükerol, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer ve Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'i makamlarında ziyaret etti. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, "Sayın Valimizin başkanlığında yapılan Travel Turkey Fuarı hazırlık toplantısında Borsamıza ilimizin tarım ve gıda ürünlerinin tanıtımı ve ikramların yapılması görevi verildi. Bu kapsamda bizler ilimizin peynirini, peynir helvasını, tahin helvasını, domatesini, salçasını, zeytin ve zeytinyağını, sebze ve meyvesini balını, reçellerini, sardalyasını, tanıtmak üzere hazırlıklarımızı yapıyoruz. İkramlarımızı ve tanıtımlarımızı en geniş ve en güzel biçimde yapacağız. Çanakkale'nin turizm değerleri yanında mutfağımızı, sağlıklı ürünlerimizi orada tanıtacağız. Çanakkale'nin Gastronomi Turizmi Potansiyelini orada en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çtb'de Travel Turkey Fuarı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement