Cü'de Gençlik Şöleni Başladı - Son Dakika
Yerel

Cü'de Gençlik Şöleni Başladı

Cü\'de Gençlik Şöleni Başladı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) 13-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 16.Gençlik Şöleni başladı.

14.05.2013 19:32

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) 13-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 16. Gençlik Şöleni başladı.

Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Ağır Ceza Reisi Hazar Turan Alim, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ile Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde meydana gelen üzücü olay nedeniyle Pazar günü yapılacak olan programın iptal edildiğini belirterek, "Orada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza taziye ve başsağlığı mesajlarımızı iletiyoruz, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bugün bir hafta sürecek olan programı başlatıyoruz. Bu etkinlikler çerçevesinde umuyoruz ki gençlerimiz bir yarıyıl boyunca yaşadıkları yorgunluğu, sınav heyecanını ve derslerin yorgunluğunu atar. Öğrencilerimiz, buradan sınavlarından güzel sonuçlar alarak, dinlenmiş olarak gideceklerdir. Bugünde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür eder, bu gençlik şölenimizin hayırlı olmasını ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra sahne alan Nizamettin Sungur Anasınıfı öğrencileri sergiledikleri birbirinden güzel dans gösterisi büyük alkış aldı. Açılış programı etkinlikleri halk oyunları ekibi ve hip hop dans grubunun gösterileriyle devam etti.Gösterilerin ardından Kültür Merkezi'nde CÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı Görsel Sanatlar Birimi tarafından Öğrenci Çalışmaları sergisi açıldı.Yaklaşık 100 eserin yer aldığı sergide birim sorumlusu Songül Mollaoğlu, Rektör Kocacık ve beraberindekilere çalışmalar hakkında bilgi verdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cü'de Gençlik Şöleni Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement