Cü'de "Üniversite Sanayi İşbirliği" Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Cü'de "Üniversite Sanayi İşbirliği" Toplantısı Düzenlendi

Cü\'de "Üniversite Sanayi İşbirliği" Toplantısı Düzenlendi

Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Grubu Derneği üyeleri ile Cumhuriyet Üniversitesi(CÜ) tarafından "Üniversite Sanayi İşbirliği" toplantısı düzenlendi.

15.05.2013 18:14

Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Grubu Derneği üyeleri ile Cumhuriyet Üniversitesi(CÜ) tarafından "Üniversite Sanayi İşbirliği" toplantısı düzenlendi.

CÜ Senato Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, İstanbul Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Gurubu Derneği Başkanı İsmail Gülle, Üniversite Sanayi İşbirliği Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ile İstanbul ve Sivas'tan katılan iş adamları katıldı.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Kocacık Cumhuriyet Üniversitesi'nin son zamanlarda Sanayi-Üniversite arasında yapılan işbirliği projelerinin arttığına değinerek bu türlü çalışmaların artarak devam edeceği sinyallerini verdi.Toplantıda Rektör Prof. Dr. Kocacık, Uluslararası Dünya Tasarım ödülüne layık görülen Ofisline, Dekoline ve Gökler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aras'a, Sivas'a getirdikleri başarılardan dolayı plaket takdim etti.

Toplantıda Üniversite, Şehir ve Sanayi İşbirliği Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, "Üniversite ve Sanayici arasındaki yıllardır süre gelen uyumsuzlukların giderilmesi noktasında neler yapabiliriz, daha fazla birlikteliği nasıl sağlayabiliriz bunun için çalışmalarımıza daha hız kazandırdık. Biz CÜ olarak Üniversite - Sanayi işbirliğinin neresindeyiz.

Sivas'ımızı Sanayi, maden, turizm, su kaynakları, Yıldız Dağı kayak merkezi projesi ve hızlı trenle birlikte Sivas'ta iyi bir hareketlilik olacağını düşünüyorum." dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cü'de 'Üniversite Sanayi İşbirliği' Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement