Cü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Toparlı'dan Vali Kolat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Cü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Toparlı'dan Vali Kolat'a Ziyaret

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atanan Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Recep Toparlı, Sivas Valisi Ali Kolat'ı ziyaret etti.

03.01.2012 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atanan Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Sivas Valisi Ali Kolat'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kolat, Prof. Dr. Toparlı'yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Toparlı'nın daha önceden birçok alanda yaptığı çalışmalar olduğunu hatırlatan Kolat, "Şimdi de böyle bir kurumda etkin bir görevde bulunmanız bizi ayrıca mutlu etmiştir. Hem Sivas'ımız, hem üniversitemiz adına kutluyorum" dedi.

CÜ Rektör Yardımcısı ve Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Toparlı da bir bilim adamının ulaşabileceği en yüksek mertebelerden birisine geldiğini belirterek, şunları söyledi:

"Aslında Ankara'da bazı görevler teklif edildi. Ancak Sivas'ı tercih ettim, her zaman da Sivas'ı tercih edeceğim. Ben 38 senenin verdiği birikimlerimle buraya geldim. Kültür, dil ve tarih konusunda Sivas'ımıza, üniversitemize Türkiye'nin seçkin insanlarını getirmeyi, bilimsel etkinlikler düzenlemeyi daha kolay bir hale getireceğim. Sayın valim sizden arzım böylesi faaliyetleri bana bildirirseniz ben her zaman yapmaya hazırım. Zaten zaman zaman konferanslar verip kültürel etkinlikler yapıyorum."

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Toparlı'dan Vali Kolat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement