Samsun'da Erdoğan'a Coşkulu Kutlama - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Erdoğan'a Coşkulu Kutlama

Samsun\'da Erdoğan\'a Coşkulu Kutlama

Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi, Samsun'da kutlandı.

10.08.2014 23:51  Güncelleme: 09:51

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesini kutladı. Ellerinde Türk bayrakları, AK Parti bayrakları ve Erdoğan posterleri ile kutlamalara katılan vatandaşlar, seçim şarkısı eşliğinde sevinç gösterilerinde bulundu.

Otobüs üzerinden halka seslenen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun'un yeniden Türkiye'nin tarihine önemli bir not düştüğünü söyledi.

Samsun halkı ile gurur duyduğunu, "çatı demeden, ithal demeden, paralel demeden, dış güç demeden hepsini yerle bir ettiklerini" ifade eden Köktaş, Samsun'da yüzde 65, 93 oy almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı seçimlerinde 11 partinin Erdoğan'a karşı birleştiğini ancak bir Recep Tayyip Erdoğan etmediğini anlatan Köktaş, şunları kaydetti:

"Şimdi Ekmeleddin Bey'e siyasi olarak bir mesaj veriyorum, hani sloganını 'Ekmek için Ekmeleddin' olarak belirlemişti ya, şimdi diyorum ki, 'Bu milletin hamdolsun ekmeği var, suyu da var, lideri de var. Ekmeleddin Bey'in siyasetçi olabilmesi için 40 fırın daha ekmek yemesi lazım. Yarın o meşhur ekmekten bir tane kargo yapacağım. Örnek alsın, 40 fırın pişirsin yesin, Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına öyle çıksın."

Konuşmaların ardından kutlamalar, havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Kutlama programına AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Tülay Bakır, Ahmet Yeni ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları da katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da Erdoğan'a Coşkulu Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement