Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, resmi olmayan sonuçlara göre, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla Muğla'nın Fethiye ve Milas ilçelerinde partililer tarafından kutlama yapıldı.
Fethiye'de AK Parti ve Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu bayraklar ile Beşkaza Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, davul zurna eşliğinde oynayıp, seçim sonuçlarını kutladı.
Meydana kurulan platformdan vatandaşlara seslenen AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Başbakan Erdoğan'ın seçimin birinci turunda yüzde 50'nin üzerinde oy alarak resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı olduğunu söyledi.
Erdoğan'ın bütün Türkiye'yi kucakladığını ifade eden Boğa, "Bugün bizim sevincimiz 72 milyonun sevincidir. Bugün sevinemeyenler, çatının altında kalanlar da bir süre sonra yaptıklarını fark ederek, çark edip sevmeye başlayacaklar" dedi.
Milas
Milas'ta ise ilçe teşkilatı önünde toplanan partililer davul zurna eşliğinde kutlama yaptı.
AK Parti Milas İlçe Başkanı Bülent Demir, partililere hitaben yaptığı konuşmada, en son seçimden bu yana oylarında 5 puanlık bir artış görüldüğünü söyledi.
Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı olmasına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirten Demir, seçim çalışmasında destek verenlere teşekkür etti.
Daha sonra partililerin araçlarından oluşan konvoy, şehir merkezinde tur attı.
Son Dakika › Yerel › Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Seçilmesi Muğla'da Kutlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.