Kars'ta Cumhurbaşkanı Seçimi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Cumhurbaşkanı Seçimi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kars\'ta Cumhurbaşkanı Seçimi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kars İl Başkanlığı, 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

07.08.2014 12:01  Güncelleme: 12:08

AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İl başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Susuz Belediye Başkanı Murat Uray ve Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ile partililer katıldı.

Toplantıdakiler adına konuşan Başkan Altun, bu seçimin sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi olmadığını, bu seçimde ilk defa milletin devlet başkanını bizzat kendi oylarıyla seçeceğini söyledi.

10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip ErdoğanÇankaya Köşkü'ne uğurlayacaklarını ifade eden Altun, "Bu bir veda değil, Türkiye'ye merhaba seçimidir. Böylece AK Parti 12 yıllık iktidarı boyunca ülkemize yaptığı büyük hizmetleri yeni bir boyuta ve farklı bir formata taşımaktadır. 10 Ağustos, Türkiye'nin değişimi ve gelişimi için tarihi bir gün olacaktır. Medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir" dedi.

Altun, Türkiye'nin gelecek hedefleri olan büyük bir ülke olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ülkemiz 2023 yılı hedeflerine 'Milletin adamı' Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecek. 2053 ve 2071 vizyonunun yapı taşları da bizzat müstakbel Cumhurbaşkanımız tarafından kararlılıkla döşenecektir. Hiç şüphesiz büyük medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir çünkü biz bugüne kadar sadece millete, milletle ve millet için siyaset yaptık. Milletimiz de her seçimde partimize bir önceki seçimden daha fazla oy verdi ve sahip çıktı."

Yurdakoş da kentteki seçim güvenliğine ilişkin konuyla ilgili hassasiyetlerini güvenlik birimlerine ilettiklerini belirterek, "Bütün güvenlik birimleri bu hassasiyeti dikkate alarak bu konuya ciddi bir şekilde eğilecekler. Bundan herkesin haberi olsun. Bu seçim ciddi güvenlik önlemlerinin alındığı bir seçim olacak. Kesinlikle herkes sandığa gitsin. Şehrimizde güvenlik sorunu yok. Herkesin güvenliği sağlanacak. Huzur ve barış içinde bir seçim atlatacağız" diye konuştu. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'ta Cumhurbaşkanı Seçimi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement