Dalaman MHP'de Bayram Altın Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Dalaman MHP'de Bayram Altın Güven Tazeledi

Dalaman MHP\'de Bayram Altın Güven Tazeledi

MHP Dalaman İlçe Teşkilatı olağan genel kurulunda mevcut İlçe Başkanı Bayram Altın güven tazeledi.

04.02.2012 17:35

MHP Dalaman İlçe Teşkilatı olağan genel kurulunda mevcut İlçe Başkanı Bayram Altın güven tazeledi.

Dalaman MHP İlçe Teşkilatı olağan genel kuruluna MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ve partililer katıldı. Genel kurulunda divan başkanlığına MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, divan başkan yardımcılığına İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve katipliklere ise Hasan Hüseyin Şahin ve Ali Aydın getirildi.

Kongre açılışında konuşan MHP İlçe Başkanı Bayram Altın; "İlçe Başkanlığı yaptığım süre içerisinde iyi ve kötü günlerimde bana destek veren ve sahip çıkan Milliyetçi Hareket Partisi'nin çilekeş, vefakar dostlarıma beraber görev yaptığım yönetim kurulu üyelerime, kadın kollarımıza, belediye başkanıma ve belediye meclis üyelerine tüm delege ve üyelerimize kendi çizgisinden sapmadan yoluna devam eden gerçek ülkücü ve milliyetçi, kardeşlerime huzurlarınızda teşekkür etmek bizim en büyük görevimizdir. Partimizin en üst seviyesinden en alt seviyesine kadar içimize girmeye çalışan kendilerine eski ülkücü tabirini kullanarak içten bizleri zayıflatmaya kalkan riyakarlara, çıkarcılara ve münafıklara fırsat vermeyiniz ve dikkat etmeliyiz. Son genel seçimde neden başarılı olamadık. Neden partili arkadaşlarımız referandum da ve seçimlerde başka saflarda yer aldılar. Neden birbirimizi kucaklayamıyoruz. Neden sokaklarda zamansız kendi ipimizi kendimiz çekiyoruz. Neden içimize nifak tohumu atmak isteyenlere fırsat veriyoruz.

Neden partimizin düzenlemiş olduğu toplantılarda gövde gösteri yapamıyoruz. Kendimizi sorgulayacağız, ortak bir noktada birleşmemiz için gereken çalışmaları yapacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yapılan seçimlerde mevcut İlçe Başkanı Bayram Altın'ın hazırladığı liste güven tazeledi. Bayram Altın başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Yusuf Taşcı, Süreyya Deveci, Durmuş Turgut, Ali Güçlü, İmran Yılmaz, Akın Demir, Talat Topçuoğlu, Tolun Koyuncu, Üzeyir Sezgin, Nail Çalış, Vedat Gökçeoglu, Süleyman Çelik, Duran Şahin ve Ali Doğan. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman MHP'de Bayram Altın Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement