Demirtaş'ın Vakıf Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Demirtaş'ın Vakıf Ziyaretleri

Demirtaş\'ın Vakıf Ziyaretleri

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hizmet veren vakıflara ziyaretlerini sürdürüyor.

14.03.2012 12:50

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hizmet veren vakıflara ziyaretlerini sürdürüyor.

Belirlenen ziyaret programı çerçevesinde vakıfları gezen Demirtaş'ın ilk durağı Başarı Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı oldu. Ziyarette Başkan Demirtaş'a, Başkan Yardımcısı Burhan Taş, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Umar, Beşir Sarıoğlu, Sezai Onaran, Mustafa Okur ve Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç eşlik etti. Vakıf Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ve Yönetim Kurul Üyesi Nevzat Yüksel, vakfın çalışmaları ve Başarı Üniversitesi'nin durumu hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Durmuşoğlu, Demirtaş'a Kütahya çinisi hediye etti.

Demirtaş daha sonra TEMA Vakfı Samsun İl Temsilciliği'ne ziyarette bulundu. TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Recep Ertorun, TEMA'nın 11 Eylül 1992 yılından günümüze 20 yıldır hizmet verdiğini, 1995 yılında kurulan Samsun İl Temsilciliği'nin İlkadım Belediyesi Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu'yla çalışmalar yaptığını dile getirdi.

Önemli bir ayrıntıya dikkat çekmek istediklerini belirten TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Yardımcısı Ömer Faruk Sönmez, Samsun'un kalbi olan, tarihi dokusuyla geçmişten günümüze gelen fakat sahip çıkılmayan Seyyid Kutbiddin Mezarlığı'nı İlkadım ilçesine kazandırmak adına çalışmaları ortak yürütmek istediklerini söyledi.

Başkan Demirtaş ise yaptığı konuşmada, "İlçe genelindeki tarihi dokuyu, doğayı ve yeşil alanları koruyarak halkımızın hizmetine sunacağız. Çözüm üretme adına belediye bünyesinde Ar-Ge birimi ile ortak çalışacak yeni Etüt Proje Müdürlüğü'nü kurduk. Bu sayede, İlkadım ilçesinin tarihi ve kültürel özelliklerini koruyarak, daha yaşanabilir bir İlkadım için çalışmalarımıza hız vereceğiz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirtaş'ın Vakıf Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement