Denizli'de şiddetli yağış nedeniyle dereleri taştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizli'de şiddetli yağış nedeniyle dereleri taştı

02.09.2024 11:06  Güncelleme: 11:12

Denizli'nin Çameli ilçesinde etkili olan şiddetli yağış, Cevizli Mahallesi'nde dere yatağının taşmasına neden oldu. Yaşanan afet nedeniyle bölgeye itfaiye ekipleri, belediye ekipleri ve iş makineleri sevk edildi.

Denizli'de şiddetli yağış nedeniyle dereleri taştı

DENİZLİ - Denizli'nin Çameli ilçesinde etkili olan şiddetli yağış, Cevizli Mahallesi'nde dere yatağının taşmasına neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yağış uyarısı yapılan Denizli'de etkili olan yağış hayatı olumsuz etkiledi. Denizli'de dün ikindi vaktinde gerçekleşen sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış sonrasında, Çameli ilçesinin Cevizli Mahallesi'nde dere yatakları taşmasına sebep oldu. Yaşanan afet nedeniyle bölgeye itfaiye ekipleri, belediye ekipleri ve iş makineleri sevk edildi. Ekipler yoğun uğraşlar sonucunda taşkınlara müdahale etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli'de şiddetli yağış nedeniyle dereleri taştı - Son Dakika


Advertisement