Denizli'de "Yerel Gençlik Politikaları Projesi" - Son Dakika
Yerel

Denizli'de "Yerel Gençlik Politikaları Projesi"

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, "Yerel Gençlik Politikaları Projesi" kapsamında "Yerel Politika Sensiz, Ulusal Politika Gençsiz Olmaz" sloganıyla atölye çalışmalarına başladı.

09.01.2012 18:40

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, "Yerel Gençlik Politikaları Projesi" kapsamında "Yerel Politika Sensiz, Ulusal Politika Gençsiz Olmaz" sloganıyla atölye çalışmalarına başladı.

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi eş başkanı Rüçhan Ertuğrul, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Avrupa Birliği Bakanlığı'nın bu projenin ortakları olduğunu, Türkiye'de ilk defa devlet desteği ile gençlik sorunları ve çözümleri konusunda bir atölye çalışmasının gerçekleştirildiğini kaydetti.

Ertuğrul, bu proje kapsamında Ocak ayının sonunda Denizli'de bakanlık düzeyinde katılım ile bölgesel toplantı gerçekleştirileceğini, ülke tarihinde ilk defa yerelden başlayıp ulusalı kapsayan bir gençlik politikasının belirleneceğini ifade etti.

Yerel Gençlik Politikaları Projesi'ni Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin İzmit Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğini dile getiren Ertuğrul, "Bu proje kapsamında Türkiye'nin 81 ilinde gençlerle atölye çalışmaları yapılacak ve gençlere sorun analizi, çözüm önerileri ve örnek gençlik modeli konusunda grup çalışmaları düzenlenecektir. Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi bu projenin Ege Bölgesi Koordinatörlüğünü yürütmektedir" diye konuştu.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de 'Yerel Gençlik Politikaları Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement