Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Denizli'den Kısa Kısa

Tavas Belediyesinin merkez ve mahallelerindeki çay ocağı, kahvehane, kantar, düğün salonu ve işyerlerinin kiraya verilmesi için ihale düzenlendi.

06.06.2014 21:29

Tavas Belediyesinin merkez ve mahallelerindeki çay ocağı, kahvehane, kantar, düğün salonu ve işyerlerinin kiraya verilmesi için ihale düzenlendi.

Tavas Belediyesine ait 2 kahvehane ve 1 düğün salonunun 3 yıllık işletme hakkı ihalesi yapıldı.

Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, meclis üyeleri Ahmet Kurun, Aziz Kartoğlan, hesap işleri Müdürü Hüseyin Han ve yazı işleri müdürü Osman Hıra'dan oluşan komisyonca yapılan ihalede, Altınova Mahallesi'nde 2 bin 500 lira muhammen bedelle ihaleye çıkan kahvehane yıllık 12 bin 500  liraya, Horasanlı Mahallesi'nde bin 750 lira muhammen bedelli ihaleye çıkılan kahvehane 8 bin 500 liraya, Kızılcabölük Mahallesi'ndeki 20 bin lira muhammen bedelli düğün salonu da 20 bin 100 liraya kiraya verildi.

-Kurayla kurs

Tavas'ta Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılacak olan meslek edindirme kursları kapsamında açılacak olan Kadın Üst Giyimleri Kursu için kura çekimi yapıldı.

İŞKUR İl Müdürlüğü ve Tavas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılacak kursu için Tavas Spor Salonunda yapılan kura çekiminde, başvuran 180 kişi arasından 17 asil ve 5 yedek belirlendi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement