Denizlispor Teknik Direktörü Özköylü: "Artık Kaybetmek Yok" - Son Dakika
Yerel

Denizlispor Teknik Direktörü Özköylü: "Artık Kaybetmek Yok"

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Artık kaybetmek yok" dedi.

13.01.2012 13:40

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Artık kaybetmek yok" dedi.

Özköylü, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaybetmeyi kafalarından sildiklerini ve alacakları puanlarla ligin üst sıralarına doğru çıkışa geçmek istediklerini ifade etti.

Adanaspor, Göztepe, Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarından en az 8 puan hedeflediklerini kaydeden Osman Özköylü, bu dört maçın ligdeki durumlarını belirleyeceğini söyledi.

Özköylü, ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını dile getirerek, "Artık kaybetmek yok. Deplasman ve iç saha ayrımı yapmıyoruz. 8 puan hedefimize ulaştığımız takdirde play-off oynama şansımız yükselecektir" diye konuştu.

İkinci yarı için hemen hemen istedikleri tüm transferleri yaptıklarını belirten Özköylü, transfer çalışmalarını bir kaleciyi daha kadrolarına katarak tamamlamak istediklerini bildirdi.

Öte yandan, 16 Ocak Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan yeşil-siyahlıların, bugün öğleden sonra Antalya'ya hareket edeceği, burada 2 gün kamp yaptıktan sonra Adana'ya geçeceği bildirildi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizlispor Teknik Direktörü Özköylü: 'Artık Kaybetmek Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement