Derik'te 'Aşk Kaşıntısı' Oyunu Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Derik'te 'Aşk Kaşıntısı' Oyunu Sahnelendi

Derik\'te \'Aşk Kaşıntısı\' Oyunu Sahnelendi

Mardin’in Derik ilçesi Kültür Sarayı’nda ’Aşk Kaşıntısı’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

09.03.2015 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Derik ilçesi Kültür Sarayı'nda 'Aşk Kaşıntısı' isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Derik Kaymakamlığı tarafından yürütülen SODES projesi kapsamında inşa edilen 200 kişi kapasiteli Kültür Sarayı'nda sahnelenen tiyatro oyunu ilçe halkından yoğun ilgi gördü. Yazar Şahin Örgel'in kaleme aldığı, Deniz Gökçe Yersel'in yönettiği, 'Deniz Yıldızı' dizisinin ünlü oyuncuları Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay'ın oynadığı oyun, günümüz insanlarının yaşadığı sorunlar, kadın-erkek ilişkileri ve iş hayatını eğlenceli bir dille anlatıyor. Seyircileri kimi zaman güldüren kimi zaman ise hüzünlendiren bir perdelik oyun, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Oyunun sonunda Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tiyatro oyuncusu Cantuğ Turay, Derik'e üçüncü defa geldiğini, buradaki insanların samimi ve sıcak yaklaşımlarının kendilerini memnun ettiğini belirterek, özellikle tava yemeğini çok beğendiğini söyledi.

Tiyatro oyunundan sonra ünlü oyuncular Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay, Bahçelievler Mahallesi'nde oturan Mehmet Çelik'in oğlu Miran Eyyüp Çelik'in sünnet törenine katılarak Çelik ailesiyle kirve oldu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derik'te 'Aşk Kaşıntısı' Oyunu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement