Devlet Şehit Ailelerini Ramazan'da da Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Devlet Şehit Ailelerini Ramazan'da da Yalnız Bırakmadı

Devlet Şehit Ailelerini Ramazan\'da da Yalnız Bırakmadı

Çorum Valisi Nurullah Çakır Ve Eşi Cemile Çakır, Geçen Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl Da Şehit Ailelerine Yönelik Bir İftar Daveti Gerçekleştirdiler.

09.08.2011 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizde şehitlerimizin aziz hatıralarına ve onların yakınlarına yönelik duyarlılık ortamı geliştirilirken; çorum valisi nurullah çakır ve eşi cemile çakır, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şehit ailelerine yönelik bir iftar daveti gerçekleştirdiler.

Valilik Konağı'nda bir aile sıcaklığında verilen yemeğe Çorum Milletvekilleri Dr. Cahit BAĞCI ve Murat YILDIRIM, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan SARAÇ, Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Emniyet Müdürü Necmettin EMRE, protokolümüzün kıymetli eşleri, şehrimizin önde gelen bazı işadamları ve eşleri ile şehitlerimizin yakınları katıldı.

Vali ÇAKIR ve eşi Cemile ÇAKIR, iftar saatinden önce davetlileri konağın bahçe kapısında karşıladılar. Derin bir sabır ve devlete güven atmosferinin ailelerin yüzlerinden okunduğu davette, küçüklerin başları okşanırken büyüklerin ellerinden öpüldü. Daha sonra hep birlikte konaktaki yemek salonuna geçildi ve burada hep beraber yemek yenildi.

Programın devamında yaptığı konuşmasında şehitlerimizi rahmetle andıklarını söyleyen Vali ÇAKIR, "Şehitlerimizin yavrularına sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Yine eşlerine ve ailelerine büyük sabır diliyorum. Bilsinler ki onlar yalnız değil. Burada bir araya gelme sebebimiz de bunu ifade etmek. Bizler millet olarak onların yanındayız. İdarecisiyle, siyasetçisiyle, esnafıyla, eşrafıyla…" dedi.

Bugüne kadar şehit ailelerinin yanında olunduğunu, bundan sonra da onların yalnız bırakılmayacağını vurgulayan Vali ÇAKIR, kahramanları olmayan milletlerin istikballeri de olmayacağını belirtti ve ekledi: "Sizin yavrularınız bizim istikbalimizdir. Hükümetin şehit ailelerine yönelik almış olduğu tedbir ve önerilerle onların yanında oluyoruz.

Bu vesileyle iftar yemeğimize katılan ve bizi yalnız bırakmayan kıymetli protokol üyelerimize de teşekkür ediyoruz. Bugün burada olan herkes davetimize icabet ederek evimizi şereflendirdiler. Soframızı bizimle paylaşarak yemeğimizi bereketlendirdiler."

Vali ÇAKIR ve eşi Cemile ÇAKIR, bu akşam da Valilik Konağı'nda gazilerimizi konuk edecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Devlet Şehit Ailelerini Ramazan'da da Yalnız Bırakmadı - Son Dakika


Advertisement