Didim Belediyespor'un Sezon Sonu Karnesi - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyespor'un Sezon Sonu Karnesi

Didim Belediyespor\'un Sezon Sonu Karnesi

Bu yıl ilk kez çıktığı Bölgesel Amatör ligde aldığı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Didim Belediyespor 3.lig play off şansını son hafta kaybederken, ligi 3.sırada tamamladı.

11.04.2012 15:31

Bu yıl ilk kez çıktığı Bölgesel Amatör ligde aldığı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Didim Belediyespor 3.lig play off şansını son hafta kaybederken, ligi 3. sırada tamamladı.

Bu yıl BAL. 9. Grupta mücadele eden ve 12 takımlı grupta ligi 3. tamamlayan Didim Belediyespor ilk kez mücadele ettiği ligde ilk 3'te yer alması teknik heyeti memnun etti. Sezon başında yola Geçen yıl takımı Şampiyon yapan Antrenör Ayhan Yıldız ve Yardımcısı Antrenör Mustafa Yağcı ile devam eden yönetim teknik heyete Yıldız'ın isteği doğrultusunda Ali İhsan Yıldız'ı da teknik heyet dahil etti. Takımda büyük değişiklik yapmayan Mavi Beyazlılar sezonun ilk yarısını ilk 5 içerisinde tamamlayarak sürpriz yaptı. Sezonun ikinci yarısına da takıma takviye yapan Mavi Beyazlılar ikinci yarının ilk maçında evinde Çine Madranspor ile golsüz berabere kalarak 1 puan alırken, İzmirspor'a da deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Konakspor'u deplasmanda 0-1 yenen Didim, Bergama'ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu; ardından Kaklık Belediyespor'u 1-4

ve Uşak İl Özel İdareyi 4-2 yenen Mavi beyazlılar Turgutreis deplasmanından golsüz berabere döndü. Didim son yerel derbide Bozdoğan'ı 1-0 mağlup ederken, Torbalı'yı deplasmanda 4 golle geçti. Plaf Off mücadelesi verdiği Muğlaspor ile evinde 1-1 berabere kalan Mavi Beyazlılar ligin son maçında Uşak Belediyespor'u deplasmanda 2-3 yenerek ligi 3 puanla kapattı.

Didim Belediyespor sezon başından bu yana oynadığı 22 maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken 40 gol atıp kalesinden 14 gol gördü. 22 maçta 43 puan toplayan Mavi Beyazlılar ligi 3. sırada tamamladı.

"GELECEK YIL DAHA GÜZEL OLACAK"

Sezonu değerlendiren Didim Belediyespor Antrenörü Ayhan Yıldız ilk kez çıktıkları lige yabancı olduklarını sezon başından bu yana hedeflerini ligde kalmak olduğunu söylerken "Lig başladığından bu yana elde ettiğimiz sonuçlar sayesinde ligi 3. sırada bitirdik. Futbolcularımızın performansı ve çabası bu süreçte önemliydi. Bizden daha tecrübeli, daha fazla masraf yapan takımlar arasında sıyrıldık ve play off şansını da son hafta kaybettik. Ben futbolcularımız kutluyorum. Bizlere destek veren Baştan Belediye Başkanımız, Kulüp Başkanımız ve yöneticilerimizi teşekkür ediyorum. Bu sezon tecrübe edindik, gelecek yıl daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyespor'un Sezon Sonu Karnesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement