Didim Ticaret Odasından İndirimli Sağlık Protokolü - Son Dakika
Yerel

Didim Ticaret Odasından İndirimli Sağlık Protokolü

Didim Ticaret Odasından İndirimli Sağlık Protokolü

Söke Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında Oda üyeleri ile birinci derece yakınları hastanenin sunduğu hizmetlerden %30 oranında indirim uygulanacak.

18.02.2015 15:18  Güncelleme: 15:42

Didim Ticaret Odası ile Özel EGEMED Söke Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında Oda üyeleri ile birinci derece yakınları hastanenin sunduğu hizmetlerden yüzde 30 oranında indirim uygulanacak.

Didim Ticaret Odası Oda üyeleri ile birinci derece yakınlarına yönelik yeni bir girişimde bulundu. Didim Ticaret Odası ile Söke'de bulunan Özel EGEMED Söke Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında Oda üyeleri ile birinci derece yakınları hastanenin sunduğu hizmetlerden % 30 oranında indirim uygulanacak.

Hastanede gerçekleşen imza törenine Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Oda Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Urgancı ile Özel EGEMED Söke Hastane Müdürü Cengiz Bayar katıldı.

Protokol kapsamında bilgiler veren Özel EGEMED Söke Hastane Müdürü Cengiz Bayar Kurumlara yönelik yaptıkları protokoller kapsamında Didim Ticaret Odası ile protokol gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken "Ticaret Odası üyelerine Hastane cari fiyatlarından ve hastane SGK fark ücretlerinden yüzde 30 oranında, ayaktan ve yatarak tedavilerde yüzde 30 ve cehck-up'larda yüzde 10 indirim uygulanacak. Ayrıca acil sağlık hizmetlerinde, yoğun bakım hizmetleri, yeni doğan bakım hizmetlerinde fark ücreti talep edilmiyor. Bu protokol Didim Ticaret Odası üyeleri ile birinci derece yakınları faydalanacak. Protokolün hazırlanması ve hayata geçirilmesinde emeği geçen Oda Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Oda üyelerine sağlık anlamında destek olunması amacıyla EGEMED Söke Hastanesiyle yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek "Bu protokolden oda üyelerimizin yanı sıra birinci derecede yakınları da yararlanacak. Bizde oda üyelerimize bu çerçevede Odamız tarafından kendilerine birer kimlik kartı verilecek ve bu kartla kendisi yada birinci derece yakınları hastaneye giderek tedavi olabilecekler. Bu protokol Odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Ticaret Odasından İndirimli Sağlık Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement