Didim Ticaret Odası'ndan Kişisel Gelişim Seminerleri - Son Dakika
Yerel

Didim Ticaret Odası'ndan Kişisel Gelişim Seminerleri

Didim Ticaret Odası\'ndan Kişisel Gelişim Seminerleri

Didim Ticaret Odası ve PDA Danışmanlık Kurumu işbirliği ile düzenlenen Kişisel Gelişim Semineri'nin ilk konusu "Motivasyon ve Başarı" oldu.

10.01.2012 10:30

Didim Ticaret Odası ve PDA Danışmanlık Kurumu işbirliği ile düzenlenen Kişisel Gelişim Semineri'nin ilk konusu "Motivasyon ve Başarı" oldu.

Didim Ticaret Odası ve PDA Danışmanlık Kurumu işbirliği ile düzenlenen Kişisel Gelişim seminerleri başladı. 9-13 Ocak 2012 tarihleri arasında 5gün boyunca her akşam 19: 30- 21: 30 saatleri arasında Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde verilecek seminerin ilk gününde katılımcılara "Motivasyon ve Başarı" konularında bilgiler aktarıldı. İlk gün seminerine Akyenikö Belediye Başkanı Yusuf Deveci, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahim Öztürk, Didim İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Servet Kılıç, Didim Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Osman Ayyıldız, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Oda Meclis Başkanı Ümit Soneren ve 500'den fazla katılımcı yer aldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, "Hepinizin iş hayatındaki başarılara daha da başarı katacağına, kendimizi daha iyi tanıtma, uğraşlarına katkı sağlayacağına inandığımız eğitim seminerlerindeki her konu birbirinden önemli ve bir bütünün olmazsa olmaz parçalarıdır. Bugünkü konumuz olan Motivasyon ve başarı diğer günlerde ise Zaman Yönetimi ve Planlama Teknikleri, İletişim Bilgeliği, Yönetim ve Liderlik – Hitabet ve İmaj ve Beden Dili – Diksiyon konularında seminerler düzenlenecektir. Hangi işte iştikal edersek edelim yukarıda saydığımı konular hakkında eğitim almak günümüzde gereklilik hale gelmektedir.Her seminer konusu için ayrı ayrı sertifika verilecek olması da konunun önemini göstermektedir. Ama bugün görüyorum ki seminerimize olağanüstü katılım sağlanması,sizlerinde bu konuya verdiği önemi göstermektedir. Hiç şüphe yok ki bizleri engin bilgileri ile aydınlatacak olan sayın Zübeyir yıldırım hocamıza içten teşekkürlerimi sunuyorum. Oda olarak bu tür organizasyonları yapmakta ise sizlerden güç ve destek buluyoruz" dedi.

Eğitimci- Yazar Zübeyir Yıldırım kendini tanıtmasının ardından slayt eşliğinden "Motivasyon ve Başarı" konularında bilgiler verdi. Yıldırım konuşmasının başında Motivasyonun tanıtımını yaparak, İnsanlarda iş yapma, üretme ve çalışma isteği yaratan duyguya motivasyon denir. Motivasyon olmadan başarı olmaz" diyerek motivasyonun insanların iş ve sosyal hayattaki rolü ile başarı elde etme yöntemleriyle ilgili bilgiler verdi. Seminerin ikinci gününde ise "Zaman Yönetimi ve Planlama Teknikleri" konusu ele alınacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Ticaret Odası'ndan Kişisel Gelişim Seminerleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement