Didimli Gazetecilerden İlçe Jandarma Komutanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Didimli Gazetecilerden İlçe Jandarma Komutanına Ziyaret

Didimli Gazetecilerden İlçe Jandarma Komutanına Ziyaret

Didim Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün’ü makamında ziyaret etti.

19.12.2013 12:10

Didim Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün'ü makamında ziyaret etti.

Didim Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ziyaretler kapsamında Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün'ü ziyaret etti. Didim Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Korkmaz başkanlığında Başkan Yardımcısı Caner Kaynak, Sayman Buket Yetişsin ile yönetim kurulu üyeleri Bülent Eser ve Bahri Yaba ziyaretlerde hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün Cemiyetin hayırlı olması temennisinde bulunurken, Basının haber alma noktasında önemli görevler üstlendiğini bu noktada sağlanan birliğin önemli olduğunu ifade etti. İlkeli ve Dürüst haberciliğin önemli olduğunu kaydeden Binbaşı Akgün gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Didim Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Korkmaz Didim'de basının bir arada olmasının gerekliliğine dikkat çekerek, gazetecilerin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Cemiyet Başkanı Ergun Korkmaz Cemiyetin yönetim kurulu üyelerinin adlarının ve cemiyete üye olan gazetelerin isimlerinin yazdığı bir kartı Binbaşı Akgün'e verdi. Ziyarette basının sorunları ve çözüm yolları noktasında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didimli Gazetecilerden İlçe Jandarma Komutanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement