Diş Hekimliği Fakültesi'nde Temel Atma ve Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Diş Hekimliği Fakültesi'nde Temel Atma ve Mezuniyet Töreni

Erciyes Üniversitesi Hülya-Mehmet Tatar Diş Hekimliği Fakültesi ek hizmet binasının temel atma ve fakültenin 3.dönem mezunları için tören düzenlendi.

24.09.2012 17:25

Erciyes Üniversitesi Hülya- Mehmet Tatar Diş Hekimliği Fakültesi ek hizmet binasının temel atma ve fakültenin 3. dönem mezunları için tören düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine AK Parti Milletvekilleri Yaşar Karayel, Dr. İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya, Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkanca, iş adamı Mehmet Tatar, veliler ve mezun olan öğrenciler katıldı.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, ERÜ'nün, çok hızlı geliştiğini Anadolu'nun sayılı Üniversitelerinden biri olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Tatar ailesine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni ek binaların yapılmasıyla kaliteli hizmet veriyoruz ve vereceğiz. Mezun olan diş hekimlerimize sağlıklı ve başarılı mutlu yıllar diliyor, ailelerini ve kendilerini tebrik ediyorum."

3. dönem mezunlarını gururla uğurladıklarını ifade eden Hülya-Mehmet Tatar Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Aklan da, "Diş hekimliği hastanesi kaliteli hizmet veriyor. Başarının sırrı çok çalışmak. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen hastalarımızla birlikte ayda bin hastaya hizmet veriyoruz. Bu hastaneye emeği geçen Tatar ailesine ve hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugün mezun 35 öğrencimizle gurur duyuyor yaşam boyu başarılar diliyorum.

5. hizmet binamızın temel atma töreninin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada bizlerin planı artık Diş Hekimliği Fakültesini kampus haline getirmek. Mezun olan öğrencilerimiz sizlerde 5 yılın ardından mezun olmanın gururunu yaşıyorsunuz. Hastalarınızın arasına bilginiz ve vicdanınız dışında hiçbir şey koymayınız" dedi.

İşadamı Mehmet Tatar da mezun olan öğrencilerle gurur duyduklarını belirterek, "Gözleri pırıl pırıl parlayan sevgili öğrenciler sizlere nasihatim, evlatlarınızı da kendiniz kadar güzel yetiştirmeniz olacaktır. Yaptığınız hayırseverlikte toplum planını her zaman önde tutun. 2002 yılında hastanemizin temellerini attığımız bazıları bunun gereksiz olduğunu söyledi. Biz onları dinlemeyerek işimizi alnımızın akıyla tamamladık. İhtiyaç yok denilen hastane şimdi talepleri karşılayabilmek için çalışıyor. Bunu görmek bizlere çok büyük mutluluk veriyor" diye konuştu.

Dönem birincisi Neslihan Karagülle'de emeği geçenlere teşekkür edip, "Bu gün mezun olmanın gururunu yaşıyoruz. Beş yıllık eğitimimizi ailem ve hocalarımın desteğiyle geçirdik. Bütün arkadaşlarıma mesleklerinde başarılar diliyorum. Katkılarından dolayı Tatar ailesine ve değerli ailem ve hocalarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan hayırsever Mehmet Tatar tarafından yaptırılan Gülşah-Mert Tatar Ağız ve Çene Cerrahisi Hastanesi Ek Hizmet Binası protokol imzası ve temel atma töreni de gerçekleştirildi.

Muhabir: Mustafa Demircioğlu

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diş Hekimliği Fakültesi'nde Temel Atma ve Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement