Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesi'ne Ek Hizmet Binası - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesi'ne Ek Hizmet Binası

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesi\'ne Ek Hizmet Binası

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Bağlar Belediyesi`nin yapmış olduğu Ek Hizmet Binası ve Makine İkmal Şantiyesi'ni dolaştı.

06.10.2013 11:11

Yapıyı çok beğenen Baydemir, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran'ı kutlayarak, teşekkür etti

Bağlar Belediyesi'nin Yeni Mardin Yolu üzerinde yapımını başlattığı Ek Hizmet Binası ve Makine İkmal Şantiyesi'nin son rötuşları tamamlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, Başkan Yardımcısı Yüksel Acer ve Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyeleri şantiyeyi dolaştı. Şantiyenin tüm birimleri gezdiren Baran, Baydemir'e bilgi verdi.

50 dönüm arazi üzerine kurulu bina 850 metrekare kapalı alana sahip. Bodrum, zemin artı 2 kat olarak tasarlanan binada; Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol Amirliği, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Sivil Savunma Amirliği hizmet verecek.

Konferans Salonu, arşiv ve bin metrekare civarında kapalı depo alanının bulunduğu binada Fen İşleri Müdürlüğü'nün bin metrekarelik açık ve kapalı malzeme stok alanı bulunuyor. Binanın açık alanında ayrıca işçilerin faydalanacağı basketbol ve voleybol sahası da unutulmamış. Merkezi ısıtma ve soğutma sisteminin olduğu binada fiberoptik internet ve güvenlik kamerası sistemi bulunuyor. Binanın açılışı 25 Ekim'de yapılacak.

Engin ÖZTÜRK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesi'ne Ek Hizmet Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement