Diyarbakır Çüngüş'te muhtarlar toplantısında sorunlar ve yatırımlar değerlendirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır Çüngüş'te muhtarlar toplantısında sorunlar ve yatırımlar değerlendirildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Diyarbakır Çüngüş\'te muhtarlar toplantısında sorunlar ve yatırımlar değerlendirildi
 Güncelleme: 

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde kaymakamlık öncülüğünde muhtarlar toplantısı düzenlendi. Toplantıda mahallelerin sorunları ve yatırımları, kamu hizmetlerinin etkin yürütülmesi ve kurumlar arası iş birliği değerlendirildi.

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde kaymakamlık öncülüğünde muhtarlar toplantısı düzenlendi.

Çüngüş Kaymakamı Murat Ak ve Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe başkanlığında; ilgili kurum amirleri ve mahalle muhtarların katılımıyla gerçekleşen toplantıda sorun ve yatırımlar değerlendirildi. Toplantıda, mahallelerin genel durumu ile muhtarlar tarafından iletilen talep ve öneriler ele alınarak ilgili kurumların görev alanları çerçevesinde değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda ayrıca vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin etkin ve koordineli şekilde yürütülmesi, yerel ihtiyaçlara hızlı çözümler üretilmesi ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.