Diyarbakır'da Karateciler 'Kuşak Terfi' Sınavında Ter Döktü - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Karateciler 'Kuşak Terfi' Sınavında Ter Döktü

Diyarbakır\'da Karateciler \'Kuşak Terfi\' Sınavında Ter Döktü

Türkiye Karate Federasyonu tarafından yılda 3 defa düzenlenen ve birçok sporcunun bir üst kuşağa geçmek için katıldığı 'Kuşak Terfi' sınavı Diyarbakır'da yapıldı.

15.06.2016 19:23

Diyarbakır Gençlik Spor ve Kaya Spor Kulüplerinin spor salonlarında yapılan terfi sınavına, Türkiye Karate Federasyonu temsilcilerinin yanı sıra Diyarbakır Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mehmet Demir, Diyarbakır Karate İl Temsilcisi Mesna Şimşek, Karate Sporu Milli Takım Antrenörleri Mehmet Yazar ve Hasan Kaya, Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şehmus Kızılaslan ve Kaya Spor Kulübü Başkanı Murat Kaya ile Karate hocaları, sporcular ve aileleri katıldı.

Üst Kuşak İçin Ter Döktüler

Diyarbakır Gençlik Spor ve Kaya Spor Kulübü bünyesindeki 120 karateci, üst kuşağa terfi etmek için ter döktü. Taktik ve teknik gösteri ile Kata çalışmasının yapıldığı terfi sınavında sporcular yüzde yüz başarı göstererek üst kuşaklara terfi etti. Bu durum sporcular ve aileleri başta olmak üzere, karate hocaları ve kulüp başkanlarını da oldukça mutlu etti. Bir çok sporcu üst kuşağa geçişini ailesi ve arkadaşlarıyla kutladı.

Demir: Başarı Varsa Herkesin Payı Vardır

Sınavın ardından konuşan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mehmet Demir, Diyarbakır'ın son yıllarda karate sporunda iyi bir şekilde temsil edildiğini belirterek, yeni gelen karatecilerle bu başarıların süreceğini belirterek, "Kentimizi temsil noktasında başarıdan başarıya taşıyan başta Milli Takım antrenörleri olmak üzere, spor kulüplerimize ve sporcularımızın velilerini teşekkür ediyorum. Çünkü başarı bir bütündür, bir ayağı eksik olduğunda başarı gelmez. Eğer bir başarı varsa bunda herkesin payı vardır. Herkese emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Uluslar Arası Başarılar Bekliyoruz

Diyarbakır İl Karate Temsilcisi Mesna Şimşek ise, başarılı olarak üst kuşağa terfi eden sporcuları kutladı. Karate sporunun Diyarbakır'da gün geçtikçe üst seviyere çıktığını kaydeden Şimşek, karatecilerden bölgesel, ulusal ve uluslar arası başarılar beklediklerini ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Karateciler 'Kuşak Terfi' Sınavında Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement